炒股融资APP

2013考研

北京 - 天津 - 河北 - 山西 - 内蒙古 - 江苏 - 安徽 - 山东 - 上海 - 浙江 - 江西 - 福建 - 湖南 - 湖北 - 河南 - 西藏

四川 - 重庆 - 贵州 - 云南 - 黑龙江 - 辽宁 - 吉林 - 广东 - 广西 - 海南 - 陕西 - 甘肃 - 新疆 - 青海 - 宁夏 - 全国

2013考研考试
  • 2014年考研英语完形填空全真模拟及答案

  • 炒股融资APPGenerally speaking, a British is widely regarded as a quiet, shy and conservative person who is ___1___ only among those with whom he is acquainted. When

    a stranger is at present, he often seems nervous, ___2___ embarrassed. You have to take a commuter train any morning or evening to ___3___ the truth of this.

    Serious-looking businessmen and women sit reading their newspapers or dozing in a corner; hardly anybody talks, since to do so would be considered quite

    offensive.

    炒股融资APP  ___4___, there is an unwritten but clearly understood code of behavior which, ___5___ broken, makes the offender immediately the object of ___6___.

      It has been known as a fact that the a British has a ___7___ for the discussion of their weather and that, if given a chance, he will talk about it

    炒股融资APP___8___. Some people argue that it is because the British weather seldom ___9___ forecast and hence becomes a source of interest and ___10___ to everyone.

    This may be so. ___11___ a British cannot have much ___12___ in the weathermen, who, after promising fine, sunny weather for the following day, are often

    proved wrong ___13___ a cloud over the Atlantic brings rainy weather to all districts! The man in the street seems to be as accurate---or as inaccurate---as

    the weathermen in his ___14___.

    炒股融资APP  Foreigners may be surprised at the number of references ___15___ weather that the British make to each other in the course of a single day. Very often

    炒股融资APPconversational greetings are ___16___ by comments on the weather. "Nice day, isn't it?" "Beautiful!" may well be heard instead of "Good morning, how are

    you?" ___17___ the foreigner may consider this exaggerated and comic, it is worthwhile pointing out that it could be used to his advantage. ___18___ he wants

    炒股融资APPto start a conversation with a British but is ___19___ to knowswheresto begin, he could do well to mention the state of the weather. It is a safe subject

    which will ___20___ an answer from even the most reserved of the British.

      1. A. relaxed B. frustrated C. amused D. exhausted

      2. A. yet B. otherwise C. even D. so

    炒股融资APP  3. A. experience B. witness C. watch D. undergo

      4. A. Deliberately B. Consequently C. Frequently D. Apparently

    炒股融资APP  5. A. unless B. once C. while D. as

      6. A. suspicion B. opposition C. criticism D. praise

      7. A. emotion B. fancy C. likeliness D. judgement

      8. A. at length B. to a great extent C. from his heart D. by all means

    炒股融资APP  9. A. follows B. predicts C. defies D. supports

    炒股融资APP  10. A. dedication B. compassion C. contemplation D. speculation

      11. A. Still B. Also C. Certainly D. Fundamentally

      12. A. faith B. reliance C. honor D. credit

      13. A. if B. once C. when D. whereas

      14. A. propositions B. predictions C. approval D. defiance

    炒股融资APP  15. A. about B. on C. in D. to

    炒股融资APP  16. A. started B. conducted C. replaced D. proposed

      17. A. Since B. Although C. However D. Only if

    炒股融资APP  18. A. Even if B. Because C. If D. For

      19. A. at a loss B. at last C. insgroupsD. on the occasion

      20. A. stimulate B. constitute C. furnish D. provoke

      参考答案:

      1. A 2.C 3.B 4.D 5.B 6.C 7.B 8.A 9.A 10.D

      11. C 12.A 13.C 14.B 15.D 16.C 17.B 18.C 19.A 20.D

  • 【绝密】全国2013考研考试通关资料!点击免费获取

    【惊喜】第一时间获得全国2013考研考试报名查分信息!免费注册






  •   2013考研考试网校培训辅导课程
 学员登录:
用户名 2013考研考试
密  码
验证码 8239 2013考研考试
试听 | 报名 | 付费 | 找回密码
  编辑推荐:
  本周热点:

炒股融资APP